final znak
Офтальмологічний мікропериметр MAIA

Офтальмологічний мікропериметр MAIA

Наш колектив продовжує працювати з новітніми технологіями, щоб ставити точні діагнози пацієнтам. Для оптимізації виявлення деяких патологій ми встановили новий офтальмологічний мікропериметр MAIA (Macular Integrity Assessment), який дає можливість оцінити еволюцію чутливості сітківки та зрозуміти візуальну фіксацію пацієнта.

Офтальмологічний периметр MAIA – це нова технологія дослідження макулярної області. Дослідження поєднується з комп’ютерним мікропериметром і скануванням лазерного офтальмоскопа, який створює фундус-зображення очного дна.

Прилад призначений для проведення точного та швидкого дослідження світлочутливості центральної зони сітківки. Точність забезпечує система трекінгу сітківки, що унеможливлює похибки неправильної фіксації, руху ока, моргань. Крім стандартних тестів дослідження, можлива програма ручного налаштування.

Внутрішня оптична система забезпечує необхідну діоптрійну компенсацію для проведення коректного дослідження та при цьому відсутня характерний артефакт від обідка лінзи.

Апарат здійснює дослідження повністю автоматично, а система трекінгу сітківки в реальному часі дозволяє виключити вплив зміни фіксації ока пацієнта (що має велике значення для дослідження макулярної зони). Завдяки системі трекінгу так само можливо робити перерви під час дослідження для пацієнтів, які мають складність тривалої концентрації та фіксації погляду.

Записатися на прийом

Пристрій допомагає поставити діагноз і відстежувати макулярні патології. Зокрема різні дегенерації макули, особливо вікової макулодистрофії, а також діабетичну ретинопатію, амбліопії та багато інших патологій, що викликають проблеми з чутливістю клітин макули.

Особливу увагу до цього виду обстеження мають проявити пацієнти до і після оперативних втручань на макулярній області сітківки.  Крім того, офтальмологічний мікропериметр MAIA має систему відстеження руху очей, яка дозволяє точно й у режимі реального часу це компенсувати та зробити тест ще більш надійним.
Перевагою цього діагностичного тесту є те, що він не довготривалий і досить простий. Пацієнтові варто тільки натискати  на кнопку кожен раз, коли будуть спалахувати світлові вогники.

Приходьте до нас

  • Інноваційна офтальмологія

    Більше 30 років професійної роботи.
    Наукові дослідження і практика сучасного лікування.

  • Лікування офтальмологічних захворювань дітей і дорослих.

    Досвід тисяч операцій з найскладнішою патологією у дітей і дорослих.
    Консервативне і оперативне лікування складних патологій.
    Психологічна підтримка кожного клієнта.

  • Широкий спектр офтальмологічних послуг.

    Сучасні діагностичні прилади і лазерні установки.
    Кращі хірурги.
    Якісна діагностика.

Запишіться до лікаря

вул. Пирогова, 47 А
(ТРЦ «Ізумруд», 4 поверх)
м. Вінниця