final znak
Ophthalmic HUB 2021

Ophthalmic HUB 2021 – науково-практична конференція

1-2 жовтня 2021 року лікарі нашої клініки на чолі з професором Андрієм Миколайовичем Сергієнко взяли участь в щорічній міжнародній науково-практичній конференції Ophthalmic HUB 2021, що об’єднала медичне товариство у сфері офтальмології. На відвідувачів чекали ексклюзивні доповіді, майстер-класи та дискусії про сучасні підходи у вирішенні вузьких професійних медичних проблем.

Завдячуючи диджиталізації та використанню сучасних методів комунікації OPHTHALMIC HUB 2021, зібрав понад 1500 учасників з різних країн світу. Серед учасників були представник України, США, Іспанії, Білорусі, Польщі, Німеччини, Норвегії, Нідерландів та ін.

Команда лікарів нашої клініки активно брала участь в цьому заході. Шестеро спеціалістів стали національними спікерами та поділилися власним досвідом та спостереженнями.
Професор Сергієнко Андрій Миколайович став доповідачем декількох важливих тем, а саме:

  • “Досягти максимальної гостроти зору у пацієнтів з діабетичним набряком макули”
  • “Фіксація торичної ІОЛ при відсутності капсульного мішка”
  • “Субкон’юктивальний розрив під час виконання силіконової ендотампонади”

Дитячий лікар-офтальмолог Рубленко Ольга Михайлівна висвітлила питання щодо одночасного використання декількох медичних препаратів чи лікарських процедур проти кількох видів захворювання та доповідала із темою: “Поліпрагмазія та її наслідки в дитячій офтальмології”.

На Ophthalmic HUB 2021, окрім наукових досліджень, що стосуються лікувальної практики, обговорювались і питання щодо організації та налагодження процесів роботи в лікувальних закладах.

Зокрема, директор нашої клініки, лікар-офтальмолог Сергієнко Вікторія Валеріївна представила доповідь на тему “Директор свого чоловіка”, де поділилася особистим досвідом та розповіла про всі перепони під час організації роботи в клініці.

Сергієнко Андрій Миколайович – щодо організації операційного дня, що виклав в темі “Напружений операційний день. Мої правила, як запобігти втомі”.

Сандурський Святослав Олексійович доповідав на тему: “Фіксація торичної ІОЛ при відсутності капсульного мішка”.

Ophthalmic HUB 2021 – майданчик, для обміну досвідом, пошук нових можливостей розвитку, шалена порція мотивації для подальших подвигів та досягнень.